Назад| Начало За нас

За нас

ЕВЕРЪН България предлага пълната гама машини на производителя Everun.

Ние сме особено горди с нашия гъвкав и надежден товарач. Проектиран  в Германия по всички стандарти за ефективност и безопасност, съобразен с високите изисквания на европейския потребител ,товарачът Еверун завладя купувачите в повече от 30 държави на няколко континента. Благодарение на компактния си размер, опростената техника ,нашите  машини са особено подходящи  за работа в тесни пространства . Така че не е чудно, че те се радват на все по-голяма популярност не само в селското стопанство, но все по-често и в комуналната сфера.Голямото разнообразие от прикачни приспособления превръща малкият товарач в прецизен инструмент за различни любителски или професионални дейности .В допълнение към нашите модели  селскостопански товарачи ние  предлагаме и телескопични товарачи, които успешно се използват в  земеделието или строителството.

В гамата на EVERUN можете да  намерите и мини-екскаватори за работа на частни или търговски строителни обекти.

Еверун България предлага пълното обслужване и обезпеченост с резервни части на продадената от нас техника . Не на последно място, това включва нашите прозрачни и справедливи оферти за финансиране на Вашата нова  машина Everun. Всяка закупена техника от EVERUN се транспортира  напълно безплатно до клиента. Но дори и след предаването ние сме плътно до Вас. При възникнали технически проблеми проблеми се стараем да  ги отстраним  бързо и надеждно. За тази цел ние ремонтираме машината в нашата сервизна база или изпращаме нашите автомобили за обслужване директно на място.

Като ексклузивен представител на заводите EVERUN ние държим на склад богато разнообразие от части и консумативи.

За въпроси относно нашата оферта, свържете се с нас бързо и лесно чрез нашия формуляр за контакт или по електронна поща на адрес www.everun.bg

Сертификати

Видео